Linkki Jyväskylä ry

Linkki Jyväskylä ry on keväällä 2006 perustettu Jyväskylän yliopiston tietotekniikan opiskelijoiden ainejärjestö, joka tomii opiskelijoiden yhdyssiteenä informaatioteknologian tiedekuntaan, edistää heidän opintojaan, harrastuksiaan ja yhteisiä etujaan, sekä huolehtii jäsentensä oikeuksista opiskelijoina.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi Linkki Jyväskylä ry harjoittaa koulutus-, tiedotus- ja julkaisutoimintaa, järjestää jäsenilleen opintomatkoja, harjoittelupaikkojen välitystä, urheilu- ja liikuntatilaisuuksia sekä huvi- ja kulttuuritilaisuuksia.

Yhteistyökumppaneina Linkin toiminnassa ovat monet alan organisaatiot, IT-alan yritykset, informaatioteknologian tiedekunta ja useat eri ainejärjestöt niin Jyväskylän yliopistosta kuin myös lukuisista muista yliopistoista ympäri Suomen. Kontakteja pyritään myös aktiivisesti kehittämään ja täten luomaan tietotekniikan opiskelijoille hyvät mahdollisuudet saada yhteyksiä yrityksiin jo opiskeluaikana.

Linkin toimintaa

Linkki järjestää tietotekniikan opiskelijoille lukuisia opiskelu-, bile-, liikunta- ja muita vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumat sisältävät esimerkiksi varmasti jokaiselle opiskelijalle unohtumattomat fuksiaiset, excursiot, sitsit ja saunaillat. Liikunnalliselta puolelta taas löytyy mm. fuksiliikunnat ja muut erilaiset liikuntatapahtumat.

Tietotekniikan opiskelijoilla on käytössään myös opiskelijatila, jonka viihtyvyydestä Linkki vastaa. Tilassa on mahdollista lukea lehtiä, pelata Xbox:lla, juoda kahvia/teetä ja tietysti saada apua opintoihin. Opiskelijatilassa on myös luettavissa luentomonisteita, alaan liittyvää kirjallisuutta sekä tietysti vapaassa käytössä ovat tietokoneet.

Jäsenyys

Varmistaaksesi paikkasi Linkin toiminnassa voit liittyä Linkin jäseneksi täysin ilmaiseksi. Jäsenyyden merkiksi saat opiskelijakorttiisi tarran sekä oikeuden tilata Linkin sinimustat haalarit. Lisää tietoa Linkistä saat esimerkiksi www-sivuiltamme, linkin Whatsapp-kanavalta ja IRCnetin puolelta olevalta IRC-kanavalta #linkki.jkl.

Vastaa