Kattila

KATTILAN KÄYTTÄMINEN KORONA-AIKANA (päiv. 29.8.2020)

Kattila on osittain käytettävissä syksyllä 2020 Jyväskylän yliopiston koronaohjeistuksen raameissa. Kattilassa voi hoitaa ainejärjestöön liittyviä asioita kuten esimerkiksi ainejärjestöön liittyminen ja linkkitarran noutaminen, haalarien sovitus 15.9. asti, haalarimerkkien ostaminen ja kulukorvauslomakkeiden täyttäminen. Jos/kun tarvitset hallitusta paikalle edellä mainittuja asioita varten, sovi asiasta esimerkiksi Telegramissa Linkin ryhmässä hallituslaisen kanssa. Kattilan kahvinkeitin on edelleen käytössä ja tilasta voi noutaa kahvia tai vaikkapa yhteistyökumppanien kannatustuotteita, mutta yleistä ajanviettoa tai oleskelua tilassa ei suositella. Ohjeistusta tarkastellaan aina yliopiston koronakäytänteiden päivittyessä.


Kun asioit Kattilassa, huolehdithan käsihygieniastasi ja pidäthän muihin vähintään 1 – 2 metrin turvavälin. Desinfioi yhteiskäytössä olevien laitteiden pinnat käytön jälkeen (esimerkiksi tietokoneiden näppäimistöt, pelikonsolien ohjaimet). Kattilan maksimikapasiteetti on tällä hetkellä yliopiston ohjeistusta noudattaen 8 henkilöä kerrallaan ja on kävijöiden vastuulla noudattaa tätä annettua rajoitusta. Asioithan yliopistolla ja Kattilassa vain terveenä ja harkitset mahdollisen kasvomaskin käyttöä etenkin paikoissa, joissa turvavälin pitäminen on hankalaa.


terveisin,
Linkki Jyväskylä ry hallitus

Tule tutustumaan ilmastoituun ainejärjestötila ”Kattilaan” Agoran C-siiven 2. kerrokseen (Ag C233.2). Ainejärjestötilasta löytyy mahdollisuudet kahvin-, tai teenkeittoon, viihtyisät sohvat, videopelejä, tietokoneita, kurssimateriaalia ja esimerkiksi pyöräpumppu.

Tilassa on myös istuvan hallituksen postilokerot.

Ympäristö

Linkki ottaa ympäristön huomioon käyttämällä opiskelijatilassa kestoastioita ja kierrättämällä. Jokainen opiskelija saa tuoda oman kuppinsa opiskelijatilaan opintojen ajaksi. Opiskelijatilasta löytyy kierrätykseen lehtikeräys, biojäte sekä muovikeräys.

Koska opiskelijatila on kaikkien vapaassa käytössä, toivomme, että se osataan myös jättää muille viihtyisään kuntoon!