Yrityksille

Linkki Jyväskylä ry (puhekielessä Linkki) on Jyväskylän yliopiston tietotekniikan ja koulutusteknologian opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestössä on yli 1000 jäsentä ja olemme yksi yliopiston nopeimmin kasvavista ainejärjestöistä. Yhteistyö Linkki Jyväskylä ry:n kanssa antaa yritykselle oivan väylän päästä tutustumaan tulevaisuuden huippuosaajiin niin tietotekniikan kuin koulutusteknologian osa-alueilta.

Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista saat lähettämällä sähköpostia suoraan yritys- ja yhteistyöpäälliköllemme Pekka Mattiselle (pekka.mattinen@old.linkkijkl.fi).

YHTEISTYÖMUODOT

Yritysvierailut & Excursiot

Yritysvierailut, jotka kulkevat opiskelijapiireissä nimellä excursiot ovat yritykselle otollinen tilaisuus päästä esittelemään yrityksen toimintaa ja tiloja, sekä yritystä työnantajana. Yritysvierailuilla opiskelijat pääsevät aidosti tutustumaan yrityksiin ja sen työntekijöihin.

Opiskelijahaalarit

Linkin haalarivärit ovat hieman normaaleista yksivärisistä poikkeavat, sillä linkkareiden haalarit ovat sini-mustat. Haalareita pidetään lähes kaikissa opiskelijatapahtumissa, joten haalarimainokset ovat oiva tapa näkyä myös muille kuin tietotekniikan opiskelijoille. Haalarimainos on yksi suosituimmista yhteistyötavoistamme.

Tapahtumat

Yksi yhteistyömuoto on osallistuminen Linkin tapahtumiin esimerkiksi pitämällä omaa ständiä Instanssi-tapahtumassa. Linkkarit ovat aktiivisia tapahtumakävijöitä, joten yrityksen näkyvyys on varmasti taattu.

Vuosijuhlatuki

Perinteitä kunnioittaen Linkki Jyväskylä ry juhlii mennyttä vuotta arvokkailla vuosijuhlilla. Osallistujina ovat kaikki fukseistamme alumneihin, yhteistyökumppaneihin sekä kutsuvieraisiin. Vuosijuhlien tukeminen on oiva tapa tulla tutuksi monille juhlijoille. Tarjoamme myös mahdollisuutta tulla paikan päälle puhumaan vierailijoille. Haemme tukijoita erityisesti nyt, sillä vuosijuhlat ovat jo melkein nurkan takana. Lisätietoja https://vujut.old.linkkijkl.fi/ tai tapahtuma@old.linkkijkl.fi

Instanssituki

Digitaalisen tekemisen Instanssi on Linkki Jyväskylä ry:n järjestämä vuotuinen demopartytapahtuma, joka on matalan kynnyksen tapahtuma kaikille IT-alasta ja ohjelmoinnista kiinnostuneille. Yritysten on mahdollista tukea tapahtumaa sekä tulla paikan päälle puhujaksi, workshopin vetäjäksi tai esittelemään itseään ja yrityksensä toimintaa.

Linkki -tarra

Yritysten on mahdollista toimia yhteistyössä Linkin kanssa tarjoamalla etuja omista tuotteistaan tai palveluistaan. Esittämällä Linkki-tarraa jäsenemme ovat oikeutettuja ennalta sovittuihin etuihin. Listan tämän hetkisistä tarra-eduista löydät  https://old.linkkijkl.fi/linkin-jasenedut/

Muita yhteistyömuotoja

Yhteistyömuotomme eivät ole rajoittuneet vain yllä oleviin vaan olemme aina valmiita kehittämään yhteistyömuotojamme. Jos teillä on jokin uusi yhteistyömuoto, olemme valmiita kehittämään sitä yhdessä eteenpäin, laitathan viestiä osoitteeseen pekka.mattinen@old.linkkijkl.fi