Tietopaketti Linkistä fukseille

Linkki Jyväskylä ry

TÄMÄ SIVU TULLAAN PÄiVITTÄMÄÄN. LINKIT JA OHJEET OVAT KUITENKIN EDELLEEN KURANTTIA TAVARAA.

Linkki Jyväskylä ry haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi Jyväskylään yliopistoon. Linkki on keväällä 2006 perustettu ainejärjestö, jonka keskeisimmät tavoitteet käsittävät niin opiskelijoiden aseman valvonnan ja kehittämisen kuin myös erinäisten opiskelu- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämisen. Linkin toiminnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Yhteistyökumppaneina Linkin toiminnassa ovat monen alan organisaatiot, informaatioteknologian tiedekunta ja useat eri ainejärjestöt Jyväskylän yliopistosta sekä myös muista yliopistoista ympäri Suomen. Kontakteja pyritään aktiivisesti kehittämään ja siten luomaan tietotekniikan opiskelijoille hyvät mahdollisuudet saamaan yhteyksiä yrityksiin jo opintojen aikana.

Toiminta

Linkki järjestää jäsenilleen lukuisia opiskelu-, bile-, liikunta- ja muita vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumat sisältävät esimerkiksi jokaiselle unohtumattomat fuksiaiset, excursiot, sitsit ja saunaillat.

Tietotekniikan opiskelijoilla on käytössään sekä opiskelutila että ainejärjestötila, Kattila (AgC233.2), jonka viihtyvyydestä Linkki vastaa. Tilassa on mahdollista rauhoittua luentojen välillä, pelata pelikonsoleita, juoda Linkin tarjoamaa kahvia/teetä ja tietysti saada apua opintoihin. Tilassa on luettavissa alaan liittyvää kirjallisuutta ja tietokoneet ovat vapaassa käytössä.

Jäsenyys

Varmistaaksesi paikkasi Linkin toiminnassa voit liittyä jäseneksi täysin ilmaiseksi. Jäseneksi voit liittyä Kattilassa nykäisemällä jotain hallituksen jäsentä hihasta tai painamalla alla olevaa nappulaa.

[maxbutton id=”1″]

Pyrimme lisäämäät uudet jäsenet mahdollimman nopeasti sähköpostilistallemme. Jos haluat heti Linkin tiedotukseen kiinni, suosittelemme kuitenkin liittymään jo nyt itse manuaalisesti.

Keskustelukanavat

Linkin keskustelukanavia löydät somesta monesta paikasta. Tässä niiden löytämiseksi linkkejä ja tunnuksia. Tervetuloa siis seuraamaan Linkkiä vähän kaikkialle!

Facebook: Linkki Jyväskylä ry
Instagram: Linkkijkl
Snapchat: linkkijkl
Twitter: linkkijkl
Telegram: http://t.me/linkkijkl
Discord: https://discordapp.com/invite/0yKvpycD8iSjzmxJ

Kide.app

Linkki käyttää kide.app:ia tapahtumien lipunmyyntiin, ilmoittautumiseen ja muuhun myyntiin, joten siihenkin kannattaa etukäteen tutustua ja tehdä tili.

Linkillä on myös oma yhteisö kide.app:ssä:
https://kide.app/community/229fef27-0164-4835-a9da-f30d3aa08ff0

Fukseille tärkeitä linkkejä

Koska te fuksit olette meille tärkeitä, tässä teille koosteena meidän keräämämme tärkeimmät linkit, mitä tulette tarvitsemaan opintojenne alussa ja ehkä myöhemminkin.

Facebook-ryhmä fukseille: Tietotekniikan fuksit kevät 2019

Opiskelujen kannalta tärkeitä linkkejä:

Isa-posti: http://isamail.jyu.fi/
Optima: http://optima.jyu.fi/
Moodle: https://moodle.jyu.fi
Koppa: https://koppa.jyu.fi
Korppi: http://korppi.jyu.fi
TIM: https://tim.jyu.fi/
SISU: https://sis-jyu.funidata.fi/