Linkin 10-vuotisjuhlat

Linkki Jyväskylä ry täyttää kymmenen vuotta helmikuussa 2016. Juhlimme näitä ensimmäisiä pyöreitä Linkin historian toisien vuosijuhlien merkeissä lauantaina 27.2.2016 klo 18:00 alkaen Jyväskylässä hotelli Alballa. Toivotamme tervetulleiksi vuosien aikana toimintaamme vaikuttaneita henkilötä ja yhteistyötahota juhlimaan kanssamme.

Erillistä onnittelutilaisuutta emme pidä, vaan mahdolliset tervehdykset ja puheet otamme vastaan päätilaisuudessa. Spontaanit puheet ovat tervetulleita, mutta jos tiedät jo nyt haluavasi pitää pienen puheen, ilmoitathan siitä ilmoittautumisesi yhteydessä, jotta osaamme varautua suunnilleen puheiden määrään.

Tarjottava menu sisältää seuraavia herkkuja

Tapaslautanen 

Mansikkakeittoa, marinoituja sieniä, aiolia, oliiveja, semikuivattu-tomaatticrostini ja taikinoituja vihanneksia, leipää ja oliiviöljyä

***

Valkoviinin ja yrttien kera haudutettua kananpojanrintaa,  rucolarisottoa ja valkoviini-kastiketta

tai

Valkoviinin ja yrttien kera paistettua halloumia, rucolarisottoa ja valkoviinikastiketta

                                                     

***

Espanjalainen omenatorttu, mantelikermaa

Kahvia ja teetä

Illallisosuuden jälkeen jatkamme iltaa Alballa rennoissa merkeissä. Luvassa on mm. Linkin jäsenistä koostuva livebändi.

Sillistä vietämme seuraavana päivänä Mataran saunalla, joka on varattu meille klo 12 eteenpäin. Paikalla on linkkareiden viimevuosien suosikkiviihdykkeitä.

Illan ohjelman ja silliksen sisältävä illalliskortti maksaa 55 euroa (per henkilö)

Illan pukeutumiskoodina on tumma puku ja akateemiset ansiomerkit

Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella 17.2. klo 23:59 mennessä, ilmoittautuminen on sitova. Huom! Kutsuvieraille varattu kanta on suljettu, ja loput paikat ovat vapaita kenen tahansa ilmoittauduttavaksi. 13.2. paikkoja on jäljellä vielä n. 25 kappaletta.

Albaa tarjoaa hotellihuoneita tarjoushintaan vuosijuhlavieraille, jos majoitukselle on tarvetta. Otathan yhteyttä suoraan Albaan puhelimitse tai sähköpostitse ja mainitse vuosijuhlamme.

Alban osoite on Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä
Mataran saunan osoite on Matarankatu 6 A1 40100, Jyväskylä (ylin kerros)

Ongelmatilanteissa tai kysymysten osalta ota yhteyttä tapahtumavastaava@old.linkkijkl.fi tai puhelimitse 050 469 2748 (Joonas Lattu)