TIEA329 Mobiiliaplikaatio, 3 op, Mobiiliratkaisun toteuttaminen ideasta sovelluskauppaan

Kiinnostaisiko sinua mobiilisovelluksen toteutus suunnittelusta julkaisuun asti tiimityöskentelynä? Sen lisäksi, että pääset toteuttamaan oikean mobiiliratkaisun, saat kurssista vielä 3 opintopistettä.

Kurssilla kootaan opiskelijoista pienempiä tiimejä, joista jokainen kehittää valitusta aiheesta sovelluksen omalle alustalleen. Työ päättyy sovelluksen julkaisuun sovelluskaupassa. Kurssin osallistujat saavat siis vapauden yhdessä päättää, millainen sovellus toteutetaan.

Kurssi toteutetaan alustavasti 24.10.-8.12.2012 välisenä aikana, johon kuuluu pakollisena ohjatut kontaktitapaamiset, joista osa toteutetaan viikonloppuisin, sekä omatoiminen työskentely ryhmän jäsenten kesken.

Ilmoittautuminen tapahtuu Korpissa: https://korppi.jyu.fi/kotka/r.jsp?course=146047

Huom! Ilmoittautumisaika on lyhyt (20.10.2012 mennessä), joten ei kannata aikailla.

Vastaa