Kauppakadun Approbatur

Legendaarinen Kauppakadun Approbatur-tapahtuma järjestetään 3.10 .Linkki Jyväskylä ry on ostanut tapahtumaan 60 lippua. Lähtö on 16:15 ja jatkopaikkana toimii Bar London.

Tilauskannan mennessä kiinni olet sitoutunut ostamaan varaamasi lipun. Liput on mahdollista lunastaa perjantaina kello 11-13 ja maanantaina kello 12-14.

Lippujen hinnat ovat etukäteen lippunsa varanneille Linkin jäsenille 12 euroa. Varaa siis käteistä ja tule lunastamaan lippusi jompanakumpana ajankohtana. Huom! Jos et pääse hakemaan lippuasi kumpanakaan päivänä, ota yhteys johonkin Linkin hallituksen jäseneen niin saat sovittua ajan jolloin voit lippusi lunastaa. Jos joku toinen tulee hakemaan lippua puolestasi, ilmoitathan siitäkin etukäteen, ettei jää lippu saamatta.

Mahdolliset jämäliput / lunastamatta jääneet liput myydään pois keskiviikkona (pois lukien liput, joiden lunastaminen on etukäteen sovittu myöhemmäksi). Tällöin liput 15 € per lippu ja kuka tahansa saa ne lunastaa.

[seatt-form event_id=21]

  2 comments for “Kauppakadun Approbatur

Vastaa