Metallic-sitsit

Ohoj!

Tänä syksynä Linkki yhdistää voimansa Syrinxin ja Sporticuksen kanssa tuodakseen teille lukuvuoden eeppisimmän sitsikokemuksen. Nämä pirskeet järjestetään 8.10. Escapessa ja teemana mielikuvitukselle mahdollisuuksia luova metallic. Liput 17€ ja alkoholiton 14€. Saavu siis ajoissa paikalle (viimeistään 17:45) teeman mukaisesti pukeutuneena ja nauti kyydistä.

Hintaan kuuluu normaalisti  lämpimän ruuan lisäksi kaksi pitkää ja kaksi lyhyttä juomaa sekä jälkiruokadrinkki.

Muistakaahan jälleen, että ilmoittautumiskannan mennessä kiinni, ilmoittautumisestanne tulee välittömästi sitova, jolloin sitoudutte maksun suorittamaan. Muistakaa siis poistaa ilmoittautumisenne ajoissa, jos ette olekaan paikalle saapumassa.

Sitsit ovat perinteinen akateeminen illanvietto ja vanha pohjoismaalainen perinne syödä ja juoda sekä samanaikaisesti ylistää elämän iloja laulamalla. Illanvietto koostuu hyvän ruoan, juoman ja pitkälti yhteislaulujen laulamisesta. Sitseille on luotu käyttäytymissäännöt, joihin jokaisen juhlijan on hyvä tutustua sitsien sujuvuuden takaamiseksi. Sitseillä on yksi tai useampia toastmastereita eli toasteja, jotka toimivat esilaulajina, ohjaavat tilaisuuden kulkua ja määräävät rangaistukset sääntöjen rikkojille.

FaBoTapahtuma

[seatt-form event_id=36]

Vastaa