Akateeminen MM-Kyykkä 14.2.2015

Akateeminen MM-Kyykkä tulee taas! Tämä megalomaaninen opiskelijoiden urheilujuhla järjestetään tänä vuonna 14.2. tutussa paikassa eli Tampereen Hervannassa. Linkki on hommannut tänä vuonna kolme joukkuetta, joista kaksi on yleiseen sarjaan ja kolmas naisten sarjaan. Joukkueet ovat nelihenkisiä ja pelaaminen yleisessä sarjassa maksaa 13€/hlö ja naisten sarjassa 11€/hlö.

Matkustaminen Hervantaan tapahtuu bussikyydillä, jonka hinta on 15€/hlö. Bussi lähtee Agoralta aamulla 5:30 ja takaisin lähdemme 23:00. Paluumatkalla bussi kulkee Agoran kautta Kortepohjaan.

Alla ilmoittautumiset erikseen pelaajille ja muuten vain mukaan lähtijöille. Muistattehan jälleen, että kannan mennessä kiinni ilmoittautumisestanne tulee sitova, jolloin joudutte osuutenne maksamaan, vaikka ette pääsisikään matkalle lähtemään

Etkö tiedä mitä on Kyykkä? Kyykästä ja itse tapahtumasta voit lukea lisää kisojen kotisivuilla. Tässä kuitenkin pieni video, josta laji käy päällisinpuolin selväksi. Kokemuksella (ja kisamenestykselläkin) voin todeta, että tätä reissua ei kannata jättää väliin. Tuhannet opiskelijat ja mahtava tunnelma tekevät tästä reissusta yhden vuoden kohokohdista.

[linkki-form event_id=33] [linkki-form event_id=34]

Vastaa