Linkin 9-v sauna Opinkivellä 25.2.

Joulua vietetään tunnetusti joka vuosi, mutta Linkki täyttää vuosia vain kerran vuodessa. Siksi sitä lieneekin syytä hieman juhlia!

Tervetuloa siis Opinkiven saunalle keskiviikkona 25.2. klo 18, jossa juhlistamme 9 vuoden iän saavuttanutta Linkkiä hyvän seuran ja saunan merkeissä. Talo tarjoaa osallistujille kakkua, limunaadia sekä muuta naposteltavaa mutta myös omia juhlajuomia saa tuoda mukaan.
Linkin tämänhetkinen puheenjohtaja Tomi Lundberg on lupautunut pitämään pienen juhlapuheen, mutta estraadi on erityisen vapaa muillekin. Jos sinulla on siis jokin muistelo tai tarina Linkkiin liittyen, niin nyt on loistava mahdollisuus jakaa se muillekin.
Saunaan ei välttämättä heti ovien avauduttua kello 18 pääse, jotta kiukaassa pihisisi henki vielä myöhemminkin illan aikana. Saunoa pystyy kuitenkin aina 23 asti, joten kaikki ehtivät varmasti lauteille. Miehille ja naisille erilliset on saunat 21:00 asti.
Pähkinänkuoressa:
– 25.2. klo 18-00 Opinkiven saunalla
– Kakkua ja muuta hyvää
– Puhe(ita?)
– Erillinen miesten ja naisten sauna 21 asti, sekasauna 21-23

Vastaa