Saunailta Reaktorin kanssa

Tervetuloa viettämään iltaa ke 25.11. Reaktorin ja opiskelijoiden yhteiseen saunailtaan. Paikan päällä jengiä Linkin ja Dumpin opiskelijaporukoista sekä Reaktorilta devaajia esittelemässä yrityksen meininkiä ja viettämässä rentoa iltaa. Paikkana toimii Vanhan Ortopedian saunatilat Vaasankatu 2:ssa ja iltaa aloitellaan klo 18:30 alkaen syömisen ja juomisen merkeissä.

Reaktorista yrityksenä vielä sen verran, että Reaktor on kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoalan konsulttiyritys. Meillä on töissä noin 330 huippuasiantuntijaa eli huippista Helsingissä, New Yorkissa ja Tokiossa. Asiakkaamme vaihtelevat aina start-up -yrityksistä suuriin kansainvälisiin yrityksiin kuten Finnairiin ja HBO:hon ja alustat mobiilista suuriin monen näytön kosketusseiniin. Käytössämme on siis kaikki teknologiat aina sulautetusta C:stä seuraavan sukupolven JavaScriptiin.

Pyyhkeet löytyy paikan päältä eli ei tarvitse raahata mukaan.

Ilmoittautuminen aukeaa 17.11. kello 12, mukaan mahtuu 20 nopeinta.

http://dumppi.fi/events/saunailta-reaktorin-kanssa-linkin-ilmoittautuminen/

  1 comment for “Saunailta Reaktorin kanssa

Vastaa