MM-kyykkä 13.2.

Paljon mainostettu ja legendaariseksi hehkutettu, Tampereen Hervannassa järjestettävä MM-kyykkä palaa pian. Enää pari viikkoa. Peliin voi tulla tutustumaan esimerkiksi 3.2., kun Linkin joukkue ottaa mittaa muista Ynnän vuosijuhlaviikkokyykkäturnauksessa tai tsekata tämä videon (huom. video ei tee oikeutta todellisuudelle). Ei se ihan tylsä peli voi olla, jos fuksisaunalla montakymmentä fuksia sitä ihmetteli, vaikka sisällekin olisi voinut mennä. Tampereella näitä ihmettelijöitä on tuhansia. Tule ja koe tämä ainutlaatuinen opiskelijatapahtuma!

Linkille on jälleen kerran varattu kolme neljän hengen joukkuetta, kaksi sekasarjaan ja yksi naisten. Pelaaminen sekasarjassa maksaa 14€/hlö ja naisten sarjassa 11€/hlö. Joukkueissa pelaavat saavat myös haalarimerkin per nenä sekä lounaan (luultavasti hernekeittoa) kampuksen ruokalassa.

Yksikään joukkue ei ole mitään ilman kannattajiaan, joten sotahuutoja mylviviä faneja tarvitaan myös. Taitavatpa jotkut olla sitäkin mieltä, että pelaaminen on pois mölyämiseltä ja siltä joltain muulta.

Bussi Tampereelle lähtee Agoralta 5:30 ja paluu tapahtuu 23:00 Luupin kyykkäjatkosaunalta, jonne meidät on kutsuttu. Bussimatkan hinta on 20€/hlö niin pelaajille kuin kannattajillekin. Jos maagisesti saamme bussiin täyteen, putoaa hinta parilla eurolla. Saamamme paremman tarjouksen myötä jopa alle 15 euron hinta on mahdollinen, jos saamme tarpeeksi ihmisiä. Nyt kannattaa painostaa siis kaverikin mukaan!

Ilmoittautumiskannat aukeavat torstaina 28.1. klo 14. Ilmoittautumiset ovat sitovia! Muista kirjautua sisään ennen ilmoittautumista. Jos ongelmia ilmenee, tule kysymään Kattilasta tai laita viestiä tapahtumavastaava@old.linkkijkl.fi

[seatt-form event_id=44] [seatt-form event_id=45]

  1 comment for “MM-kyykkä 13.2.

Vastaa