Kevätlanit Lillukassa 1.-3.4.

Onko se kaunis? Onko se ihminen? Ei, se on linkkari Lillukassa! Megalostrofärisen mäsäyttävät ja mielenmakkaroita vääntelevät Linkin lanit ovat aivan oven takana!

Tosinörtti ei fyysistä kaveria kaipaa, mutta kilttinä olentona ymmärtää kuitenkin kanssaeläjänsä tarpeet. Uskollisuudestaan huolimatta nörtin ajojuhta nimittäin kaipaa säännöllisesti sitä adrenaliinirysäystä, joka syntyy yhdistäessä johtoaan yhtäaikaisesti monen muun kanssa samaan isoon mötikkään. Ujon nörtin tavoin toki tällöinkin vain omaa tarkkaan valittuun reikäänsä. Käytetyllä välineellä on toivottavasti myös mittaa vähintään viisi metriä, jolloin kontaktissakaan läheisyys ei ole aivan välttämätöntä.

Annetun palautteen perusteella tässä kohdassa olemme hukuttava aasin, sillä silta tekstinkappaleiden välille unohtui rakentaa.

Ajojuhtien pöristellessä lämpöä ympäriinsä, alkaa nörttikin viimeistään lauantai-iltapäivästä ymmärtämään, ettei kylmyys johda lopulta mihinkään. Tämä revelaation valaisemana nörtti uskaltautuu suurelle suunnistusseikkailulle (ks. litteet 1. suunnistuskartta) saunatiloihin, joiden on kuullut kuumuudellan stimuloivan hikeä erittäiviä asioita, jopa maagiseen .jpg-yhdistelmään päättyviä salattuja aarteita väkivoimaisemmin. Turhaa mustasukkaisuutta estääkseen nörtti on myös muistanut tuoda mukaansa imukykyisen kangaskappaleen, jolla kostean seikkailun merkit saa poistettua ennen paluuta rakkaan juhdan luo.

Alta olet löytänevä aikataulun, joka tulee olemaan reikäisempi kuin sveitsiläinen juustoreikä. Koska reikä ilman juustoa on surullinen ilmestys, saatamme lisätä myöhemmin vielä asioita. Kohdista siis silmäsi boldattuihin.

Perjantai 1.4.

 • 13:00 Ovet aukeavat
 • 14:00 Ovet aukeavat
 • 14:03 13:07 saapunut nörtti avautuu järjestäjille myöhästymisestä
 • 14:04 Avautujalle tarjotaan sillikseltä ylijäänyt sillipurkki
 • 14:41 Verkko ei toimi mutta pilkille on päästävä
 • 16:00 Pilkki on märkää hommaa
 • 23:50 Grafiikkakonpo uno

Lauantai 24.10.

 • 03:00 Muuntautuneiden esineiden etsintään konekiväärin avustuksella
 • 16:00 Liikuntatuokio: levyjä, diskettejä, mikropitsoja, mitä nyt löytyykään
 • 18:00 Sauna, naiset
 • 19:00 Sauna, miehet
 • 23:00 Lisää komboja, jos innostusta löytyy

Sunnuntai 25.10.

 • 06:00 Pilkki on jatkuvaa
 • 17:00 Loppusiivous

Ilmoittautuminen Linkin autuaaseen, nettimäisen ihmeelliseen tapahtumaan aukeaa ajan hetkenä 23.3. klo 12:34. Valitettavasti joku nörttiäkin nörtimpi epäyksilö roiskaisi sivuamme kohti syksyllä, jonka seurauksena muutaman viikon alhaallaolon lisäksi ilmoituskantamme räjähtivät. Nykyiseen minimiratkaisuun pystyy nimensä laittamaan alle vain kirjautumalla sisään (= Linkin jäsen), eikä silloinkaan muut osallistujat näe hassun hauskoja kommentteja. Kommentit voi väliaikaisesti tulla kirjoittamaan esimerkiksi Kattilan tussitauluun.

Hide yo kids, hide yo wife, and hide yo husband ’cause they lanin’ e’rybody out here.

Liitteet:

Suunnistuskartta:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
B-talo _________xxxxxxxxxx __ Lillukka
xxxxxxxxxxxxxx|__________|xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

* x = turvaton alue, voi johtaa epätoivottuihin ihmiskontakteihin

[seatt-form event_id=46]

  4 comments for “Kevätlanit Lillukassa 1.-3.4.

Vastaa