Tietopaketti Linkistä fukseille

Linkki Jyväskylä ry

Linkki Jyväskylä ry haluaa toivottaa sinut tervetulleeksi Jyväskylään yliopistoon. Linkki on keväällä 2006 perustettu ainejärjestö, jonka keskeisimmät tavoitteet käsittävät niin opiskelijoiden aseman valvonnan ja kehittämisen kuin myös erinäisten opiskelu- ja vapaa-ajan tapahtumien järjestämisen. Linkin toiminnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Yhteistyökumppaneina Linkin toiminnassa ovat monen alan organisaatiot, tietotekniikan laitos, informaatioteknologian tiedekunta ja useat eri ainejärjestöt Jyväskylän yliopistosta sekä myös muista yliopistoista ympäri Suomen. Kontakteja pyritään aktiivisesti kehittämään ja siten luomaan tietotekniikan opiskelijoille hyvät mahdollisuudet saamaan yhteyksiä yrityksiin jo opintojen aikana.

Toiminta

Linkki järjestää jäsenilleen lukuisia opiskelu-, bile-, liikunta- ja muita vapaa-ajan tapahtumia. Tapahtumat sisältävät esimerkiksi jokaiselle unohtumattomat fuksiaiset, excursiot, sitsit ja saunaillat. Liikunnallisella puolelta löytyy mm. sähly- ja jalkapallovuoro, heittokarnevaalit sekä erilaiset puulaakit.

Tietotekniikan opiskelijoilla on käytössään sekä opiskelutila että ainejärjestötila, Kattila (AgC233.2), jonka viihtyvyydestä Linkki vastaa. Tilassa on mahdollista rauhoittua luentojen välillä, pelata pelikonsoleita, juoda Linkin tarjoamaa kahvia/teetä ja tietysti saada apua opintoihin. Tilassa on luettavissa alaan liittyvää kirjallisuutta ja tietokoneet ovat vapaassa käytössä.

Jäsenyys

Varmistaaksesi paikkasi Linkin toiminnassa voit liittyä jäseneksi täysin ilmaiseksi. Jäseneksi voit liittyä Kattilassa nykäisemällä jotain hallituksen jäsentä hihasta tai tämän lomakkeen kautta.

Pyrimme lisäämäät uudet jäsenet mahdollimman nopeasti sähköpostilistallemme ja mahdollisuuksien mukaan myös Korppiryhmään. Jos haluat heti Linkin tiedotukseen kiinni, suosittelemme kuitenkin liittymään jo nyt itse manuaalisesti.

  • Korppiryhmä, selaa sivun alalaitaan ja liity jäseneksi. Ryhmään liittymällä saat Linkin tapahtumat näkyviin suoraan kalenteriisi Korpissa.
  • Linkin sähköpostilista
  • Kannattaa myös tykätä Linkistä Facebookissa. Muistuttelemme Facebookissa tapahtumistamme ja muista mielenkiintoisista asioista.

Keskustelukanavat

Linkin löydät luonnollisesti myös IRCistä #linkki.jkl @ Ircnet. Kanavalla pyörii niin tuoreempia opiskelijoita kuin ajat sitten työelämään siirtyneitä vanhoja linkkareitakin. Mikäli et ole koskaan vielä irkannut, löytyy sivuiltamme IRC-ohje alkuun pääsemiseksi. Erillisten ohjelmien asennusta ei tarvita, vaan voit irkata yliopiston palvelimen kautta etänä mistä tahansa. Pyrimme pitämään syksyllä myös IRC-koulutuksen. Asiasta tiedotetaan, kun tarkempi ajankohta selviää.

Vastaavasti Linkin Discord-kanavalle voit liittyä tämän linkin kautta.