Akateemisen kyykän Jyväskylän mestaruusturnaus – 2.2

Ynnä ja Linkki järjestävät Jyväskylän virallisen kyykkäturnauksen, jossa 12 ainejärjestön edustusjoukkueet kisaavat maineesta ja mammonasta (eli kiertopalkinnosta).

Turnaus pidetään Mattilanniemessä torstaina 2.2. klo 16 alkaen ja pelien päätyttyä voi lähteä löylyihin Opinkiven saunalle. Ilta huipentuu uskomattomiin bileisiin Club Escapessa.

Turnaus pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa ja voittajat ja kakkoset siirtyvät taistelemaan turnauksen TOP3-paikoista. Joukkueeseen kuuluu vähintään 4 pelaajaa ja pelaajia saa vaihtaa otteluiden välissä. Turnauksessa noudatetaan Akateemisen Kyykän MM-kisojen sääntöjä, joihin voi tutustua osoitteessa http://www.kyykka.fi/säännöt

Turnauksen historia johtaa kauas vuoden 2016 helmikuuhun. Tällöin Ynnä järjesti vuosijuhlaviikollaan kutsuturnauksen, johon osallistuivat Ynnä, Radikaali, Syrinx, Linkki, Dumppi sekä vanhoista ynnäläisistä koostuva veteraanijoukkue NASU. Finaalin voitti tiukassa kamppailussa NASU, jossa se kukisti Ynnän joukkueen.

Myös katsojat ovat tervetulleita niin turnaukseen kuin saunallekin (jos tilaa on) ja viimeistään Escapen jälkipeleihin!