Kyykkätreenit 24.1

Lumi on viimein saapunut myös Jyväskylään ja nyt onkin korkea aika viimeistään aloittaa akateemisen perinnelajin ankara opettelu.

Mutta mitä on kyykkä?

Pelin ideana on saada kyykät pois pelineliöstä heittämällä niitä kartuilla. Eniten kyykkiä pelineliöstä poistanut joukkue on voittaja.

Tarkempia tietoja voi lukea osoitteesta http://www.kyykka.fi/säännöt

Koska eihän ketään fuksia laiteta oikeasti tosipeleihin ilman treeniä (vaikka näin onkin tapahtunut monesti jopa MM-tasolla!), niin Ynnä ja Linkki järjestävät lisää kyykkäharjoittelua tiistaina 24.1. klo 16.30 alkaen Mattilanniemen parkkipaikalla!

Paikalla käydään läpi kyykän perusidea ja säännöt. Pelaamaanhan ei opi kuin pelaamalla, joten pelit laitetaankin sitten heti pystyyn. Myös vanhemmat kyykkääjät ovat enemmän kuin tervetulleita!

Miksi sitten pitää treenata? Linkillä on lajin päätapahtumaan, Akateemisen Kyykän MM-kisoihin, varattuna 4 yleisen sarjan joukkuetta ja yksi naisten sarjan joukkue.

Lisäksi myös Jyväskylään tehdään oma kyykkäturnaus! Mukana on yhteensä 10 eri ainejärjestön edustusjoukkueet, jotka kisaavat uskomattoman hienosta kiertopalkinnosta.