Yritysvastaava

Yritysvastaavan tehtäviä

Kassan täyttäminen

Yhteistyökumppanien hankkiminen on yksi yritysvastaavan perustoimista. Homma hoituu ottamalla rohkeasti yhteyttä eri yrityksiin ja neuvottelemalla yksityiskohtaisesti Linkin ja kyseisen yrityksen yhteisistä intresseistä. Hyvällä tuurilla yritys kiinnostuu Linkin tarjoamista ”palveluista” tai haluaa muuten vain tukea hyvää toimintaa. Helpoiten yhteistyö ja sponsorisopimukset näyttävät syntyvän IT-alan isojen tekijöiden kanssa ja varsinkin näiden kanssa pysyvän yhteistyön kehittäminen on ehdottoman kannattavaa. Tietysti myös kaikkien muiden yritysten kanssa sopimuksen kestävyys kannattaa pitää päätavoitteena.

Pääasiallisena yhteydenpitovälineenä on toiminut sähköposti ja kännykkä, mutta koska sopimuksien allekirjoittaminen tapahtuu edelleen mustekynällä täytyy joskus jopa rohkaistua tapaamaan yhteyshenkilö kasvokkain. Näin kehittyvät omat yhteystyö- ja neuvottelutaidot ja hallitustoimesta jää itselle arvokasta kokemusta.

Yhteistyön ylläpitäminen ja kehittäminen

Jos hommat ovat menneet nappiin ja Linkillä on yhteistyökumppaneita, homma ei olekaan ohi heti sopparin ja tilisiirron jälkeen. Yhdessä tapahtumavastaavien kanssa järjestetään mahdollisia yritysvierailuja tai sponsoroivien yritysten mainokset Linkin järjestämiin tapahtumiin. Mikäli tekijöitä ja virtaa riittää niin yrityksillä voi olla hyvinkin paljon tarjottavaa kuten koulutukset, kurssit tai rekrytointi-saunaillat.

Aina kannatta pyrkiä kehittämään ja kokeilemaan uusia yhteistyömuotoja, koska yritykset ovat sekä yhdistyksen rahallinen voimavara että meidän jäsenistöstämme suurimman osan tulevaisuus.

Haalarisponsorit

Hallituksen ja kaikkien muidenkin kiinnostuneiden yhteinen nakki, mutta pääasiallisesti yritysvastaavien hommaa. Sähköpostihäiriköinti kannattaa aloittaa jo hyvissäajoin kesällä.

Yritysvastaavia

Petri Eskelinen ja Jani Lehtinen 2006
Niko Tuomi-Nikula ja Mikko Punkari 2007
Esa-Matti Suuronen ja Jarkko Laitinen 2008
Marko Malinen ja Jarkko Mäensivu 2009
Kasperi Puurunen, Olli Latvus ja Aleksi Pulkkinen 2010
Santtu Viitanen ja Emma Lindfors 2011
Samppa Hynninen ja Matti Ahinko 2012
Anton Laurila 2013
Nikolay Tsvetkov 2013-2014
Eetu Rantakangas 2014
Janne Ukkonen ja Mikko Homanen 2015
Ismo Huhtiniemi ja Markus Venho 2016
Otto Jahnukainen, Anttu Kaipainen ja Nico Foxell 2017
Leo Toiminen, Julia Sippola ja Riina Kokkonen 2018

  1 comment for “Yritysvastaava

Vastaa