Haalarinkorkkaussitsit

Oletko aina halunnut pukeutua pandaksi? Onko alter egosi puuma? Vai houkuttaako banaanin tai leijonankesyttäjän rooli enemmän?

On taas se aika vuodesta – Dumpin, Linkin ja Yhdistyneiden kieltenlukijoiden perinteisten haalarinkorkkaussitsien aika! Eläintarhasitsit järjestetään keskiviikkona 30.1 kello 18 alkaen Club Escapessa. 16 euron sitsimaksuun sisältyy kaksi mietoa, kaksi kaatoa, jälkiruokadrinkki (myös alkoholiton vaihtoehto on tarjolla), herkullista ruokaa, narikka sekä loputtomasti hyviä lauluja ja eläimellistä ohjelmaa. Bileet jatkuvat Escapen WTF Wednesdayn ja halpojen hanajuomien merkeissä.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 16.1 klo 12 osoitteessa http://www.dumppi.fi/toiminta/tapahtuma.php?id=969. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on tarjolla rajoitetusti! Tapahtuma myös Facebookissa, https://www.facebook.com/events/326575974124059/.

Mitä? Haalarinkorkkaussitsit
Milloin? Ke 30.1 klo 18, ovet avautuvat varttia aiemmin

Missä? Club Escapessa, Väinönkatu 32
Teema? Haalarit + eläintarha
Mitä maksaa? 16€, maksu 28. päivä mennessä

Kaiva siis krokotiilipukusi kaapin perukoilta ja tanssahtele paikalle!

Vastaa