Kyykkä-ilta

Hoi!

Linkki järjestää tiistaina 29.1. klo 18.00 Mattilanniemessä kyykkä-illan.
Tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä ja halukkaiden kesken myös tutustua jaloon lajiin nimeltä kyykkä. Jos et tiedä, mitä kyykkä tarkoittaa, löydät lisätietoa alla olevasta linkistä:
Huom! Osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata kyykän sääntöjä ja pelaaminenkin on vapaaehtoista. Iltama sopii harjoitukseksi 9.2 järjestettävää MM-Kyykkää varten, MUTTA myös muiden kannattaa tulla paikalle, vaikka eivät MM-Kyykkään olisikaan lähdössä. Varsinkin uusien opiskelijoiden kannattaa tulla tutustumaan!
Itse pelaaminen tulee tapahtumaan MaD- ja MaA-rakennusten vieressä. Jos kuitenkin oheiset parkkipaikat ovat täynnä autoja, etsimme lähistöltä paremman paikan. Kyykän ohessa lämmitetään myös grilli, jotta halukkaat voivat hurjan urheilun ja seurustelun ohessa grillata omia eväitään. Saapukaa siis paikalle, niin saadaan kirjavat pelit ja hupaisa ilta aikaiseksi!

Vastaa