Instanssi 2013

Mitä? Instanssi, digitaalisen tekemisen festivaali
Missä? Voionmaan lukiolla
Milloin? 1.-3.3.2013

Instanssi on Linkin järjestämä aloittelijaystävällinen digitaalisen tekemisen tapahtuma. Se järjestetään jälleen 1.-3.3.2013 Voionmaan lukiolla. Luvassa on viikonlopun ajan seminaareja, työpajoja sekä kompoja lanitunnelmissa. Tänä vuonna teemana ovat pelit ja niiden tekeminen.

Peliala on nyt kovassa nousussa, joten tule kuuntelemaan esityksiä siitä, miten tehdä oma pelisi. Esityksissä käsitellään ainakin pelien suunnittelua, tekemistä, tekoälyä sekä myymistä. Luvassa on myöskin työpajoja ainakin mallintamisesta sekä Arduinon käyttämisestä.

Vaikka esitykset ovat mielenkiintoisia, ovat kompot Instanssin päänähtävyys. Lauantai-illan kohokohtana on demokompo, mutta sitä edeltää esimerkiksi grafiikka, musiikki, pelin kehitys sekä aina yllättävä Summamutikka. Tule osallistumaan itse tai tule katsomaan muiden hienoja teoksia.

Koska Instansseilla on niin kivaa, ettei malta lähteä kotiin, mutta ihan koko viikonloppua ei jaksa valvoa, on paikanpäällä mahdollista myös yöpyä.

Ja mitä tämä kaikki maksaa? Konepaikka on 15 euroa, läppäripaikka 10 euroa ja lippu ilman pöytäpaikkaa 5 euroa. Ei siis todellakaan huono hinta kokonaisesta viikonlopusta!

Jos hinta hirvittää tästä huolimatta tai haluat muuten auttaa tämän hienon tapahtuman järjestämisessä, talkoolaisia (mitään erityisosaamista ei tarvita) kaivataan yhä. Ota yhteyttä tiina.m.mononen@jyu.fi tai IRCnet:ssä Tinuzka.

Ota siis koneesi mukaan ja tule osallistumaan tekemiseen muiden samanhenkisten kanssa!

Lisätiedot ja liput nettisivuilta: http://instanssi.org
Osallistu tapahtumaan Facebookissa: https://www.facebook.com/events/258398937622599/
Liity myös tapahtuman kanavalle #instanssi @ IRCnet

Vastaa