SNOWDAY 2013 lumifutisjoukkueeseen ilmoittautuminen

JAMKO, JYY & KOOLs ry lukuisine yhteistyökumppaneineen järjestävät kaikille kaupungin korkeakouluopiskelijoille yhteisen talviliikuntariehan torstaina 14.3.13. klo 10.30-16.30 Mattilanniemen rannassa, hotelli Alban edustalla. Ohjelmassa on mm. lumifutis, jonne Linkiltä tullaan ilmoittamaan joukkue. Lisää tietoa tapahtumasta.

Linkiltä pyritään (”pyritään” siksi, koska turnaukseen on kuulemma kova tunku, olen kyllä heti ilmoittamassa joukkuetta kun kello on pykälässä.) ilmoittamaan joukkue lumifutikseen ja alla onkin alustava lista halukkaille ilmoittautua joukkueeseen. Lumifutis alkaa torstaina 14.3 klo 10.30 ja kestää noin 12.30 asti. Ilmoittautuminen joukkueeseen alkaa huomenna torstaina 21.2 kello 17.

[seatt-form event_id=16]

Vastaa