Jyväsmetro 28.4.2013

Jyväskylän paras metrolinjasto kulkee taas tänä vuonna!

Vuoden 2013 kausikortti kustantaa 12e, mutta Linkki Jyväskylä ry:n jäsenille hinta on 10e. Alennus on jäsenkohtainen, eikä sitä voi siirtää muille henkilöille. Matkakorttimyynti alkaa 17.4.2013 klo 8:00.

Tämän vuoden ensimmäinen ja viimeinen vuoro lähtee 28.4.2013 klo 16:00 Agoran viereiseltä bussipysäkiltä. Matkan päätepysäkkinä toimii Londonin lähiympäristö, jonne metro jättää matkustajansa suurinpiirtein klo 22. Päätepysäkiltä on hyvä jatkaa Jyväsmetron virallisille jatkoille Londoniin.

Matkan aikana pysähdytään seuraavilla metroasemilla: Rustica, Vemmelsääri, Ihana, Raama ja Myöhä sekä Palokan oluttupa. Asemilla suositellaan suunkostuttamista erinäisillä suun kautta nautittaviksi tarkoitetuilla nesteillä.

Lippujen varaus ja lisätietoa tapahtumasta osoitteesta http://jyvasmetro.fi

Vastaa