Vuoden linkkari 2013 -äänestys

Nyt on taas se aika vuodesta, eli aika äänestää tälle vuodelle vuoden linkkari. Kyseessä on siis kunniamaininta, joka myönnetään vuosittain jollekin ainejärjestömme opiskelijalle, jonka valitsette te, Linkki Jyväskylä ry:n jäsenet. Vuoden linkkaria voitte äänestää esimerkiksi opintomenestyksen, kattilan juttujen tason parantamisen tai vaikkapa ainejärjestömme asianmukaisen edustamisen perusteella. Äänestysperusteen saatte päättää itse, joten mikä tahansa peruste on hyvä sellainen! Vuoden linkkari 2013 julkistetaan vappusaunalla 30.4., ja voittajalle on luvassa vähintäänkin mainetta ja kunniaa.

Äänestämään pääsee Korpissa ja äänestäminen on täysin anonyymiä. Äänestys vaatii kuulumisen Linkin korppiryhmään, eli jos et pysty äänestämään niin liity ryhmään täällä.
Äänestysaikaa on 29.4.2013 asti. Kipin kapin ääniuurnille!

Vastaa