Vapun 2013 Aikataulu

26.4. klo 18.00 – Linkin, Dumpin ja YK:n vappusauna: Saunotaan yhdessä kauppalaisseuran tiloissa Väinönkatu 30:ssä viidennessä kerroksessa. OPPM!

28.4. klo 12.00 – Jyväsmetropiknik: Jyväsmetroa edeltävällä piknikillä Mattilanniemen nurmikentällä on paikalla Linkin pallogrilli. Ota mukaan omat makkarat, niin päästään grillaamaan.

28.4. klo 16:00 – Jyväsmetro: Jyväskylän paras metrolinjasto kulkee taas. Startti Agoran bussipysäkeiltä, kannattaa olla ajoissa paikalla niin pääsee kyytiinkin. Tapahtumasta tarkemmin http://jyvasmetro.fi

30.4. – Linkin vappusauna: Varsinaiseen vapun kohokohtaan eli Linkin vappusaunaan päästään vappuaattona Minna Canthin patsaan lakituksen jälkeen. Tänä vuonna saunotaan Vivecalla, OPPM. Paikan päällä Linkin simat sekä palkitaan Vuoden Linkkari 2013.

Vastaa