Linkin kesämitti 19. – 21.7.

Linkin vuotuinen kesämitti järjestetään tänäkin vuonna viime vuoden kesämiittaajien keskuudessa suuren suosion saavuttaneella Jokimaan Erätuvalla. Vuodepaikkoja tuvassa on 12 + muutamia varapatjoja. Hyvän sään salliessa telttamajoitus on kuitenkin erittäin mainio vaihtoehto. Paikalta löytyy myös grillikatos ja sauna, joka viime vuoden tapaan on todennäköisesti päällä 24/7. Linkki sponssaa paikalle pari juomaa per nuppi, perunoita sekä lettutaikinan, ota siis omat ruuat ja juomat mukaasi. Kirjoita kommenttikenttään muun perseilyn lisäksi mikäli sinulla on auto käytettävissäsi, voidaan täten kivasti sumplia kimppakyytejä sinne ja takaisin. Paikalle voi saapua kello 16:00 ja siitä eteenpäin.

[seatt-form event_id=19]

 

  3 comments for “Linkin kesämitti 19. – 21.7.

Vastaa