ATK-YTP

Tänä vuonna ATK-YTP järjestetään 23.-25.10. Oulussa.
ATK-YTP kerää vuosittain tietotekniikan, tietojärjestelmätieteen ja tietojenkäsittelytieteiden yliopisto-opiskelijat eri puolilta Suomea pariksi päiväksi yhteen. Se on loistava mahdollisuus tutustua muihin kaupunkeihin sekä yliopistoihin ja verkostoitua muiden ainejärjestöjen kanssaopiskelijoihin. Sen järjestävät eri IT-alan ainejärjestöt vuorotellen ja tänä vuonna vuorossa on oululainen Blanko. Päivien ohjelma koostuu seminaareista ja illat vietetään rennommissa merkeissä saunoen ja rastisuunnistuksissa.
Oulussa yöpyminen tapahtuu legendaarisella Teekkaritalolla, joka on lähellä yliopistoa, missä seminaariluennot ovat. Ensimmäisenä iltana tutustutaan kaupunkiin rastisuunnistuksen muodossa, ja bileet ovat 45 Specialissa. Toisen illan sauna ja bileet ovat teekkaritalolla, joten kauas ei tarvitse lähteä nukkumaan. Kaikki tämä kustantaa vain 10 euroa!
Jos ilmoittautuneita tulee tarpeeksi, voimme lähteä bussikyydillä. Muuten lähdemme henkilöautoilla tai julkisilla. Ilmoita kommenteissa, mikäli sinulla olisi auto käytettävissä. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan, niin saadaan tarpeeksi ihmisiä bussiin ja matkakustannukset alas! Voit hyvin perua ilmoittautumisesi, kun matkakustannukset selviävät, mikäli ne osoittautuvat liian korkeiksi. Tenttejä on monta kertaa vuodessa, mutta ATK-YTP vain kerran!
Lisätietoa:
irkissä #atk-ytp @ IRCnet

 

[seatt-form event_id=23]

Vastaa