IT-päivän CV-tuunaus 9.10. (Peruttu)

Tule tuunaamaan CV:si kuntoon työnhakua varten! CV-tuunauksessa työelämäpalveluiden asiantuntija antaa henkilökohtaista palautetta, kuinka voit parantaa CV:täsi ja erottua eduksesi työnhaussa. Varaa oma henkilökohtainen aikasi alta. CV-tuunaukseen tarvitset mukaan CV:si tulostettuna. Asiantuntijana Niina Pitkänen.

Jos olet varannut ajan ja et jostakin syystä pääsekään paikalle, ilmoita siitä osoitteeseen tapahtumavastaava@old.linkkijkl.fi. Tällöin mahdollistetaan mahdollisimman monen halukkaan pääsy tilaisuuteen.

[linkki-form event_id=10] [linkki-form event_id=11] [linkki-form event_id=12] [linkki-form event_id=13] [linkki-form event_id=14] [linkki-form event_id=15] [linkki-form event_id=16] [linkki-form event_id=17] [linkki-form event_id=18] [linkki-form event_id=19] [linkki-form event_id=20] [linkki-form event_id=21] [linkki-form event_id=22]

  1 comment for “IT-päivän CV-tuunaus 9.10. (Peruttu)

Vastaa