Iloinen Internet-iltapäivä aka Koodauslanit

Linkki ja Kortepohjan ylioppilaskylä tarjoavat tilaa vapaata tilaa digitaaliselle tekemiselle, hengailulle, koodailulle, ideoinnille ja ongelmanratkaisulle. Tämä on hyvä tekosyy jatkaa sitä kauan kiintolevyllä lojunutta koodausprojektia, aloittaa demo Instansseille, edistää ohjelmointikurssin demoja tai viettää lauantai-iltapäivä datailemalla saman henkisessä seurassa. Irkkaaminenkin on kivempaa, kun sitä ei tarvitse tehdä yksin. Tapahtuman periaatteena on, että kysyvää pyritään auttamaan.

Tapahtuma järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina:
la 5. – su 6.10.
la 2. – su 3.11.
la 7. – su 8.12.

Ovet aukeavat klo 16 ja paikalla ollaan niin kauan kuin porukkaa riittää, vaikka seuraavaan päivään klo 16 asti. Paikkana toimii Yliopppilaskylän F-talon kerhotila F 123, joka sijaitsee F-talon keskimmäisen rapun ensimmäisessä kerroksessa. Tarjolla on pöytiä, tuoleja, sohvia, nettiyhteys sekä kahvia. Et tarvitse mukaan kuin oman koneesi/muun värkkäyslaitteesi ja mukin Linkin tarjoamalle kahville.

Tapahtuma myös Facebookissa: https://www.facebook.com/events/206484216186822/

Vastaa