Hallituksen kokous 12.9.2013

Linkki Jyväskylä ry

Hallituksen kokous 12.9.2013

Aika: 12.00

Paikka: Ag C226.1

Paikalla:

Kalle Häkkänen, puheenjohtaja, poissa
Samuel Uusi-Mäkelä, vara-puheenjohtaja, toimi kokouksen puheenjohtajana
Tomi Lundberg, sihteeri
Artur Kreisberg, rahastonhoitaja
Milena Sjöblom, tapahtumavastaava
Jari-Matti Kankaanpää, tapahtumavastaava
Anna Kolehmainen, opiskeluvastaava
Riikka Vilavaara, tiedottaja, poissa
Nikolay Tsvetkov, yritysvastaava
Anton Laurila, yritysvastaava

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja Samuel Uusi-Mäkelä avasi kokouksen kello 12:00.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslistan hyväksyminen

Lisätään kohta 10. Jäsenaloite. Hyväksytään esityslista muutoksineen.

4. Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat

Valitaan pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Anton Laurila ja Anna Kolehmainen.

5. Ilmoitusasiat

Jari-Matti Kankaanpää ilmoitti, että hän on yrittänyt ottaa yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin koskien IT-päivänä järjestettävää Ketkyn saunan varausta. Hän ei ole saanut vastausta, mutta jatkaa asian tiedustelua.

6. Talousasiat

Artur Kreisberg kertoi, että Linkillä on rahaa myös surface-tilauksen jälkeen. Laitokselta tulee rahaa ensi viikolla. Nikolay Tsvetkov tiedusteli, onko sponsorisopimuksista vielä tullut rahaa. Kreisberg vastasi että vielä ei ole tullut näitä rahoja.

Nikolay Tsvetkov kertoi Expan tekevän haalarisopimuksen jos heille keksitään sopiva summa sopimukseen.

Anna Kolehmainen kertoi, että IT-päivän taukohuoneen ruokailuun tarvitsee budjetoida. Nikolay Tsvetkov esitti, että budjetoidaan 60€ IT-päivän taukohuoneen ruokailuun. Esitys hyväksytään, budjetoidaan ko. summa IT-päivän taukohuoneen ruokailuun.

7. IT-tytöt -domain

IT-tytöt ovat esittäneet, että heille hankittaisiin domaini jotta he voivat järjestää ja tiedottaa toiminnastaan paremmin.

Anton Laurila ehdotti 50€/5v sopimusta IT-tyttöjen domainista, koska pitempi sopimus tuo toimintaan jatkuvuutta. Hallituksen jäsenet kannattivat ehdotusta. Budjetoidaan ko. summa IT-tyttöjen domainiin.
Lisätään ehdoksi, että saadaan vastuuhenkilö (”IT-tyttövastaava”) hoitamaan IT-tyttöjen toiminnan järjestelyjä.

8. Syyskokous

Hallitus päätti asiasta keskusteltuaan, että Linkin syyskokous järjestetään maanantaina 21.10.2013 klo 17:00 Metalli-saunalla, ehdolla että tila saadaan varattua.

Sääntömuutostyöryhmä kokoontuu lähiaikoina hoitamaan sääntömuutoksen kuntoon, jotta sen voi esittää jäsenistölle syyskokouksessa.

9. Kattilaan uusia tietokoneita

Anna Kolehmainen on kysynyt amanuenssi Markkaselta kanssa hankkiiko laitos Linkille tietokoneet pois vietyjen tilalle. Keskustelun tulos oli, että laitos hankkii kaksi konetta Linkille. Laitevaatimuksista pitää pistää pc-supporttiin listaa. Asiasta keskusteltuaan hallitus tuli johtopäätökseen, että kunhan ohjelmointikurssien työkalut toimivat koneessa niin se riittää. Kolehmainen hoitaa asiaa.

10. Jäsenaloite

Anna Kolehmainen luki hallitukselle lautapelivastaava Hannu Viinikaiselta tulleen aloitteen lautapelien hankkimisesta Linkille (liite 1).

Ensi viikoksi pyritään saada selvitystä pelien hinnoista. Kolehmainen infoaa lautapelivastaavaa asiasta.

11. META

Milena Sjöblom on ollut YK:n tapahtumavastaavaan yhteydessä ja keskustellut tämän kanssa yhteisestä syysristeilystä Linkin ja YK:n välillä. YK:n tapahtumavastaava ottaa asian esille heidän seuraavassa hallituksen kokouksessa, mutta epävirallista innostusta asiaan on.

Anton Laurila kertoi havainneensa, että Linkin nettisivuilla on päivitettävää, rikkinäisiä hyperlinkkejä sekä muita ongelmia. Tomi Lundberg hoitaa ongelman kartoituksen ja tarvittavat toimenpiteet asian korjaamiseksi.

Jari-Matti Kankaanpää kysyi, päätetäänkö kauppakadun approjen lippujen hinnoista. Hänellä on 60 lippua klo 16:15 lähtöön, loppupaikkana London. Anton Laurila ehdotti hinnaksi 12€ Linkin jäsenille ja 15€ muille. Kankaanpää kannatti ehdotusta. Kankaanpää hoitaa ilmoittautumiskannan tapahtumaan.

Nikolay Tsvetkov tiedusteli pitäisiko Jyväsmetro 2013 -tapahtuman kuvat pistää facebookkiin esille. Ehdotus sai hallituksen riveissä kannatussa, asiaa hoidetaan. Lisäksi Tsvetkov tiedusteli tapahtumavastaavilta fuksiaisista. Jari-Matti Kankaanpää kertoi, että Linkillä on yksi rasti.

12. Seuraava kokous

Seuraava kokous järjestetään keskiviikkona 18.9. kello 14:00, paikkana Ag C226.1.

13. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 12:51.

Vastaa