Linkin haalarimerkkikilpailu

Linkki Jyväskylä ry järjestää jälleen suuren haalarimerkkiskaban. Lähetä hauska ja ajaton tai kantaa ottava ja ajankohtainen merkkiehdotus 13.4. mennessä osoitteeseen tapahtumavastaava@old.linkkijkl.fi. Voittajalle on luvassa 10 kpl suunnittelemiaan merkkejä sekä kädenjälki Linkin historiassa ja sadoissa opiskelijavetimissä.
 
Huomaa suunnitellessasi, että raati suosii valinnassaan eteenkin yleisesti vetäviä ja hauskoja merkkejä, joten vain tietoteknikoille suunnatut sisäpiirivitsit Linkin logolla eivät ole varmin tie voittoon. Muista esimerkiksi talven voittajamerkki NotKinosted, jota löytyy nyt jo esimerkiksi Espoon Otaniemestä asti.
Voittajamerkki julkistetaan Linkin vappusaunalla.
Nämä tiedostaen ei muuta kuin puuvärikynät tai MS paint laulaen juonimaan vuoden kuuminta haalarimerkkiä!

Vastaa