Linkin NHL12-turnaus

Huomio!

Jo perinteeksi muodostunut Linkin NHL12-turnaus järjestetään jälleen tänä syksynä. Turnauskaaviot, sarjataulukot ja pelitulokset rekisteroidään Challonge-palveluun. Voittaja ja mahdollisesti muilla tavoin ansioituneet virtuaalijäämaisterit palkitaan loppuvuodesta.

Ilmoittautuneet jaetaan kahteen lohkoon, joista osallistujamäärästä riippuen pääsee tietty osa pudotuspeleihin. Pudotuspelit pelataan tulos tai ulos -menetelmällä eli voittaja jatkoon. Finaalissa voittaja ratkaistaan paras viidestä -menetelmällä.

Turnaus pelataan hardcore ja superstar tasoilla. Voittajalle kaksi pistettä ja tasurista molemmat pelaajat saavat pisteen. Jatkoaikana single 4 vs 4 -asetus. Kotijoukkueena Challonge-palvelussa peliparin ylempi joukkue. Joukkueet arvotaan kolme kertaa satunnaisesti. Allstars-joukkueen sattuessa paikalle, jatketaan arvontaa joukkue kerrallaan, kunnes eteen tulee käypä joukkue.

[seatt-form event_id=37]

Vastaa