Mukitalkoot Kattilassa! Käy merkkaamassa omasi

Kattilan kahvikuppikaaos on taas edennyt siihen pisteeseen, että organisoimme mukien pesu-urakan. Kaikki mukit on nyt pesty Piatossa ja koottu Kattilan sivupöydälle. Jokainen oman mukinsa Kattilaan tuonut käy etsimässä omansa sivupöydältä, merkkaa puumerkkinsä mukin pohjaan ja siirtää mukin takaisin normaalille paikalle kahvinkeittimen läheisyyteen. Merkkaamiseen on aikaa kaksi viikkoa, ja tämän jälkeen ilman omistusmerkintää olevat kupit merkataan yleisessä käytössä oleviksi Linkin kupeiksi. Huom! Myös jo ennestään merkatut mukit ovat sivupöydällä, käy siirtämässä omasi talteen (näin varmistetaan, että Kattilassa ei pyöri mukeja, joita kukaan ei enää käytä).

Eli: Käy merkkaamassa ja siirtämässä oma kahvikuppisi (tussi löytyy mukien luota) viimeistään perjantaina 10.10. Tämän jälkeen merkkaamattomat kupit sosialisoidaan.

In English:

Linkki is organizing the coffee mug chaos in Kattila. All the cups were washed in Piato and are gathered on the side table in Kattila. Everyone who has their own mug in Kattila should come to find their own, mark it with the marker and move it back to the coffee table. Mugs should be marked within two weeks (deadline October 10th)! The previously marked mugs are on the side table too, please come and move your mug back to the coffee table (we want to make sure that there aren’t any unused mugs in Kattila).

Tl;dr: The mugs must be marked and moved by October 10th. After that all the unmarked ones will be marked as Linkki’s mugs.

Vastaa