Haalarinkorkkaussitsit 29.1.2015

On tullut taas se aika, kun opiskelijat pääsevät korkkaamaan uudet haalarinsa Dumpin, Linkin, ja Yhdistyneiden Kieltenlukijoiden yhteisillä haalarinkorkkaussitseillä! Jos haalarisi ovat jo korkattua mallia, korkkaa vaikka pullo ja tule muuten vaan bilettämään!
Vaikka et olisikaan vielä saanut omia opiskelijahaalareitasi, älä huoli, sillä se ei ole este sitseille pääsyyn.

Tämän vuoden Haalarinkorkkaussitseillä teemana toimii Internet. Nyt onkin siis hyvä päästää mielikuvitus valloilleen ja tuoda Internetin ihmeellinen maailma tosielämän puolelle. Pukukoodi nällä sitseillä on siis Haalarit + Internet.

Ilmoittautumiskanta aukeaa perjantaina 16.1. klo 12:00. Ilmoittautuminen ja kaikki tarpeellinen informaatio löytyvät Dumpin sivuilta tämän linkin alta.

Vastaa