Luonnontieteellinen laskiainen 26.2.

Luonnontieteellinen laskainen saapuu taas. Viime vuodesta poikkeavasti tällä kertaa vaikuttaisi uhkaavasti siltä, että tapahtumasta tulee myös teemaan sopivasti luminen. Eli ei muuta kuin haalarit niskaan ja mukaan riehakkaaseen joukkoon!

Tapahtuma järjestetään 10 kilometrin päässä keskustassa Majakoskella, jonne kuljemme Agoralta lähtevillä busseilla. Busseja lähtee kolmessa erässä tunnin välein:

16:00-20:30
17:00-21:30
18:00-22:30

Huomaathan, että valitsemasi lähtö määrää myös palaamisajankohdan.

Paikan päällä on tiedossa mm. saunomista (aikataulut alla), paljua, kyykkää, lumifutista, limboa ja ultimatea. Ulkona juhlakansaa viihdyttää myös DJ. Sisätiloissa voi seurustella rauhallisemmassa ympäristössä ja pelata beer pongia. Illan aikana osallistujille tarjotaan makkaraa, maissia ja mehua mutta omiakin eväitä ja juomia voi ottaa mukaan.

Saunan aikataulut:
Naisten saunavuoro alkaa 16:30
Miehet mukaan (sekasauna) 19:00
Saunominen päättyy 22:00
Ynnän peräkärrysauna sekasauna koko illan ajan

Ilmoittautumiskanta tapahtumaan aukeaa keskiviikkona 11.2. klo 12. Suuntaathan silloin siis Ynnän tapahtumasivulle, jossa ilmoittautuminen tehdään. Koko paketin hinta on 8 euroa.

Linkin virallisena jatkopaikkana toimii Escape, jonka ovet aukeavat klo 22. Luonnontieteellisen laskiaisen haalarimerkillä pääsee ilmaiseksi sisään mutta narikasta joutuu yhä maksamaan. Muutkin ovat erittäin tervetulleita. Heille sisäänpääsy maksaa 3 euroa.

Lisätietoa tapahtumasta löydät mm. Ynnän tapahtumasivulta ja virallisesta Facebook-eventistä

Vastaa