30.4. Linkin vappusauna

Vappusauna saunotaan tänä vuonna Mataralla osoitteessa Matarankatu 4. Tilat ovat varattuna klo 17:30 – 22:30.

Ennen saunaa voi kirkkopuistossa seurata Minna Canthin patsaan lakitusta. Paikalla on varmasti muitakin linkkareita, joiden kanssa on hyvä suunnistaa saunalle. Lisätietoa tästä JYYn ja JAMKOn yhteisestä tapahtumasta Facebookissa.

Saunalla on tarjolla löylyjä, kotitekoista (alkoholillista) simaa ja paljon hyvää seuraa. Omat pyyhkeet mukaan.

Aikataulu on seuraava:

17:30 Ovet auki
18:00 Miesten saunavuoro
19:30 Naisten saunavuoro
21:00 Seksasauna
22:30 Paikalta poistuminen ja ovet kiinni

Tapahtumassa palkitaan myös vuoden linkkari, jonka äänestys on auki vielä keskiviikkoiltaan saakka. Äänestämään pääset seuraavan linkin kautta: kliks. Muistathan, että äänestystä varten sinun täytyy kuulua Linkin korppiryhmään.

Saunan Facebook-event

Vastaa