Linkin loppukevään ja kesän ohjelma-aikataulu

Kurssit lähentelevät loppuaan ja kesä lähestyy uhkaavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että Linkilläkin on edessään loppurytistys tapahtumien osalta. Alla listatana kevään loput tapahtumat.

28.4. Jyväsmetro

Perinteinen kiertoajelu Jyväskylän lähiöpubeihin klo 16 alkaen. Ilmoittautuminen 26.4. 23:59 mennessä tapahtuman kotisivuilla: http://jyvasmetro.fi/

Ennen metroilua grillausta ja hengailua Mattilanniemen rannalla klo 14 eteenpäin. Omat eväät mukaan.

30.4. Linkin vappusauna

Vappusauna saunotaan tänä vuonna Mataralla osoitteessa Matarankatu 4. Tilat ovat varattuna klo 17:30-22:30.

Ennen saunaa voi kirkkopuistossa seurata Minna Canthin patsaan lakitusta. Paikalla on varmasti muitakin linkkareita, joiden kanssa on hyvä suunnistaa saunalle. Lisätietoa tästä JYYn ja JAMKOn yhteisestä tapahtumasta Facebookissa.

Facebook-event

4.5. Lautapeli-ilta

Klo 16-20 tilassa AgD122.1

5.5. Kevätsauna YK:n kanssa

Vapun hulinoista selvittyä saunotaan vielä Yhdistyneiden kieltenlukijoiden kanssa. Tilana Opinkiven sauna, jossa lauteet lämpenevät klo 18 eteenpäin. Paikalle voi saapua 17:30 alkaen. Erilliset naisten ja miesten saunat 21 asti, jonka jälkeen jatkuu sekasaunalla klo 23 asti.

Facebook-event

9.-10.5. Iloinen internet-iltapäivä

Tapahtumassa voi tulla paikan päälle tekemään omia projektejaan, kurssien demoja, hakea teknistä tukea esim. verkon ongelmiin tai ihan vain hengailemaan.

21.5. Kattilan kevätsiivous

Kattilan perusteellisempi siivous. Talkoolaisille tarjoiluja.

10.-12.7. Linkin kesämiitti

Perinteinen kesämiitti Jokimaan Erätuvalla. Erittäin mukavaa vapaamuotoista mökkeilymeininkiä. Mitä suurimmat suosittelut. Lisätietoja tapahtumasta myöhemmin.

Vastaa