Jyväsmetro 2015 tiistaina 28.4.

Jyväsmetro saapuu suurempana ja kauniimpana kuin koskaan! Mukana on niin kestosuosikkeja, pitkän tauon jälkeen reitille palanneita ravintoloita kuin täysin uusia tuttavuuksiakin. Kaiken kaikkiaan siis mitä mahtavin tapa tutustua lähiöiden elämään ravintoloiden välityksellä. Videomuodossa: Mikä on Jyväsmetro?

Ilmoittautumiskanta aukeaa keskiviikkona 8.4. kello 20:00 täällä. Huokealla 12 euron (linkkareille 10 e) hinnalla olet oiketettu matkustamaan metrolla rajattomasti koko vuoden ajan. Ensimmäinen ja viimeinen metrolinja lähtee liikkeelle Agoralta kello 16. Aika-avaruuden repeämien takia on suotava saapua paikalle hyvissä ajoin. Jatkot pidetään keskustan Londonissa.
Metrossa oksentamisesta seuraa 80 euron tarkastusmaksu.

Tänä vuonna mukana ovat seuraavat ravintolat:
– Rustica, Keltinmäki
– Sherwood, Keljonkangas
– San Siro, Kukkumäki
– Kierre & Sebastian, Kortepohja
– Myllykki & Nero, Tikkakoski
– Oluttupa, Palokka

Metrofiilistä voi tulla nostamaan etukäteen Mattilanniemen rannalle, jossa on grilli lämpimänä. Omat makkarat ja vastaavat mukaan.

TL;DR
– Ilmoittautumisaika 8.4. klo 20:00 – 23.4. klo 23:59
– Liput nettisivuilta
– Piknik klo 14:00
– Lähtö Agoran bussipysäkiltä klo 16:00

Vastaa