Kauppakadun Approbatur 2015

Jokseenkin tunnettu Kauppakadun Approbatur järjestetään taas 1.10. Tämän vuoden uutuutena jatkobileet pidetään useamman lopetuspaikan sijaan Paviljongissa yhtenä massiivisena tapahtumana. Miten tämä käytännössä vaikuttaa? Osta lippu ja tarkista itse.

Linkki on haalinut tänä vuonna tapahtumaan 40 lippua. Määrä on hieman pienempi kuin aiempina vuosina, joten kannattaa olla skarppina, kun ilmoittautumiskanta avautuu 10.9. klo 12. Linkin lipulla vältät pahimmat ruuhkat, sillä lähtöaika on klo 16. Pääset siis matkaan piikkipaikalta.

Liput kustantavat 15 € ja niitä voivat ostaa vain Linkin jäsenet. Laskun tiedot saat sähköpostiisi. Lippujen lunastamisajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

Huom! Alta löytyy varakanta, johon voi ilmoittautua varalle mikäli joku ei pääsekään tapahtumaan ja haluaa löytää jonkun, jolle myydä lippunsa. Lippuja tilattiin 15 kappaletta lisää, joten varakannan 15 ensimmäistä saavat varmasti lippunsa. Pääkantaan ilmoittautuneiden ilmoittautuminen on yhä sitova ja he joutuvat maksamaan lippunsa, vaikkeivät pääsisikään.

[seatt-form event_id=42] [seatt-form event_id=43]

  2 comments for “Kauppakadun Approbatur 2015

Vastaa