Lautapeli-illat syksyllä 2015

Lautapeli-illat ovat Linkin ja Dumpin yhdessä pitämiä päihteettömiä tapahtumia, jonne kaikki ovat tervetulleita pelikokemukseen katsomatta. Paikalla on aina henkilöitä, jotka osaavat opettaa pelit uusillekin. Iltamat järjestetään parillisina viikkoina 14.9. alkaen klo 16-20. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen. Paikkana toimii aina Agoran oppimistila AgD122.1, joka sijaitsee aivan Dumpin toimiston naapurissa.

Ainejärjestöiltä löytyy jonkin verran pelejä, mutta omat pelit ovat myös erittäin suotavia. Jos olet siis hankkinut jonkin uuden pelin tai vanha suosikki kerää pölyä kaapin pohjalla pelaajien puutteen takia, ota se ihmeessä lautapeli-iltaan mukaan.

Linkiltä löytyviä pelejä:

 • Bohnanza
 • Callisto
 • Carcassonne + Juhlat + Kirjurit & Kauppiaat
 • Dominion
 • Kimble
 • Settlers of Catan + Cities & Knights
 • Tigris
 • UNO
 • Zombie Flux

Dumpilta taas löytyy mm.

 • Afrikan tähti
 • Monopoly
 • Risk

  1 comment for “Lautapeli-illat syksyllä 2015

Vastaa