Pelailupäivä kampuksen kentällä 5.9.

Linkki ja Dumppi halusivat yhdessä järjestää syksyn ensimmäiselle viikonlopulle rentoa ohjelmaa, jossa ihmiset voisivat tutustua myös naapurilaitoksen opiskelijoihin. Tätä varten varasimme yliopiston kampuksen urheilukentän tulevaksi lauantaiksi 5.9. klo 15-18. Tapahtumaa suosittelemmekin erityisesti fukseille mutta myös vanhemmat opiskelijat ovat erittäin tervetulleita.

Tarkoituksena pelailla erilaisia pelejä rennolla meiningillä. Peleiksi olemme ajatelleet esimerkiksi jalkapalloa, polttopalloa ja mölkkyä. Paikalle tuodaan myös ainakin frisbeitä. Omia ehdotuksiakin otetaan vastaan ja toteutetaan, jos mahdollista. Nopeimmille on paikan päällä tarjolla mehua ja pallogrillissä valmistettua makkaraa.

  1 comment for “Pelailupäivä kampuksen kentällä 5.9.

Vastaa