Linkin ja YK:n syysristeily 11.11.

Marraskuu tulee, risteily myös
Opiskelijat sen käytävil ihan yös

Linkin ja Yhdistyneiden kieltenlukijoiden perinteinen syysristeily tulee, oletko valmis? Päivämääräksi valikoitui tänä vuonna 11.11. Syynä tähän saattaa olla tai olla olemattakin tuona päivänä laivalla esiintyvä artisti. Se ainoa ja oikea, Lauri Tähkä! Voisiko olla parempaa? You decide. Teemaksi valikoitu tänä vuonna juntti.

Risteilyn hinta on 25 euroa sisältäen kyydit ja itse risteilyn. Kyyti lähtee Agoralta tasan kello 14:00. Meitä varten on varattu 30 B-luokan hyttiä, joihin voi majoittua 2, 3 tai 4 henkeä. Ruokailuja voi tilata etukäteen seuraavin hinnoin:

  1. Buffet illallinen 33 eur (sis. ruokajuomat)
  2. Aamiainen 10,50 eur
  3. Buffet lounas 25 eur (sis. ruokajuomat)

Bussikyyti Jyväskylästä lähtee kello 14:00 ja laiva satamasta kello 20:15. Laiva on takaisin Turun satamassa seuraavana päivänä kello 19:15, jonka jälkeen paluukyyti Jyväskylään. Laiva pysähtyy Tukholmassa mutta maihin ei pääse, joten laivalla henkilötodistukseksi riittää esimerkiksi ajokortti.

Ilmoittautumiskanta alla, ilmoittautuminen on sitova! Kanta aukeaa 29.9. klo 12:00. Muistathan antaa koko nimesi sekä kommenttikenttään syntymäaikasi, mahdolliset ruokailut ja hyttikaveritoiveet.

Naamat kirjallisesti täällä

Huom! Suuren suosion vuoksi lisätty alas varakanta. Selvitellään mahdollisuutta (ja mielekkyyttä) toiseen bussiin, jos saadaan tarpeeksi ihmisiä (yht. väh. 80). Varakanta on täysin yhtä sitova, jos toinen bussi onnistuu. Älä siis ilmoittaudu huvikseen.

[linkki-form event_id=41] [linkki-form event_id=46]

  7 comments for “Linkin ja YK:n syysristeily 11.11.

Vastaa