Oktoberfestsitsit 14.10.

Sitsit? Taas?! Kyllä!

Sturm und Drang lähestyi meitä tarjouksella, josta ei voinut kieltäytyä. Oktoberfestsitseillä! Linkin sitaustahti on ennätyskovaa mutta niin ovat linkkaritkin! Näitä hengeltään selvästi perussitseistä poikkeavia kinkereitä ei kannata missata.

Siinä missä sitsit yleensä pidetään baarissa, Oktobefestsitsit muuttavat Historican H320-salin Theresienwiesenin aukioksi. Koristelut ovat komeat, komeita ovat myös osallistujat. Pukeutumisteemanahan on luonnolisesti Oktoberfestit. Vinkkejä löydät esimerkiksi täältä.

Tämä kotosuomalainen Theresienwiesenin aukio ei luonnollisesti ole normaalia anniskelualuetta, joten näihin juhliin saa tuoda kaverikseen myös omia juomia. Nyt ei siis tarvitse tyytyä Lappariin, vaan voit hakea esimerkiksi komeasti saksalaista Nobelaneria Lidlistä!

Tiiviistettynä vielä:

Mitkä? Oktoberfestsitsit
Missä? Historica H320
Milloin? 14.10. klo 18:30
Hinta? 14-16 e (tarkentuu myöhemmin)
Teema? Oktoberfest
Jatkot? Freetime

Tapahtuma Facebookissa

Ilmoittautuminen alkaa 28.9. klo 12:00. Ilmoittautuminen on sitova! Huomaathan, että sitsien hinta on enimmillään 16 euroa, mutta voi vielä laskea, kun saamme kaikki yksityiskohdat selville. Muista valita oikea kanta.

—–

KURZ:
Was? Oktoberfest-Sitsfest (zweisprachig, Finnisch – Deutsch)
Wann? Am 14. Oktober, ab 18.30 Uhr
Wo? In Seminaarinmäki, H320
Wie viel kostet? Zirka 14-16 Euro
Warum? Weil Goethe einmal gelebt habt.
Afterparty? Aber natürlich – in Freetime!

Zu diesem Fest darf man auch zusätzlich eigene Getränke mitnehmen. Die Kosten pro Nase werden schnellstmöglich bekanntgegeben (auf jeden Fall nicht mehr als 16 e). Unter dem Link findest du mehr Info und worum es geht. Facebook

Die Anmeldung ist verpflichtend! Das heißt, dass die Anmeldung dich dazu verpflichtet, für die Teilnahme zu bezahlen. Falls du krank wirst oder aus irgendeinem Grund nicht teilnehmen kannst, musst du trotzdem die Teilnahmegebühr bezahlen.

Wenn du alkoholfrei oder vegetarisch bist, oder allergien hast, schreibe das bitte im Kommentarfeld.

[linkki-form event_id=42] [linkki-form event_id=43] [linkki-form event_id=44]

  1 comment for “Oktoberfestsitsit 14.10.

Vastaa