Beer pong -turnaus 3.12.

”BEER PONG-the only game on the planet where even the losers are winners”

On aika taas koota peliporukka beer pong -turnausta
varten! Tällä kertaa Varkaat, Linkki ja Ynnä ottavat mittaa toisistaan. Kuka kittaa kaljaa varmin ottein? Kellä tarkkuus on pettämätön? Tässä pelissä pärjää taidolla ja osittain myös onnella! Älä epäröi piilevää talenttiasi, vaan kokoa 2-4 hengen tiimi ja ilmoittaudu turnaukseen kommentoimalla joukkueen nimi tähän tapahtumaan.

Turnaus maksaa joukkueeltasi yhteensä VAIN 10e sisältäen osallistumisen ja beer pongiin tarvittavat oluet. Maksu tapahtuu käteisellä paikan päällä.

Mittelö etenee niin, että ensin suoritetaan alkukarsinnat, sen jälkeen välierät ja lopuksi finaali. Pelit tapahtuvat kahdella pöydällä samanaikaisesti. Passion tarjoaa finaalin oluet ja voittajalle on myös luvassa palkinto!! Turnaus alkaa klo 20.00. Ilmoittaudu viimeistään edelliseen päivään mennessä, niin saamme tehtyä turnauksen pelijärjestyksen.

Jotta kaljan kumoamiseen saataisiin pikkujoulutunnelmaa, niin pistä tonttulakki päähän ja astu kamppailuareenalle tavoittelemaan illan beer pong mestaruutta!

Tervetulleeksi toivottavat Varkaat, Linkki ja Ynnä

Vastaa