Heittokarnevaalit 30.11.

Onko se lintu? Onko se lentokone? Ei, se on tietokoneen virtalähde!

Tiedättehän tunteen, kun täydellisesti kirjoitettu koodi ei jostain syystä toimi vasta kuin mustan magian käytön jälkeen tai selvästi huonompi pelaaja voittaa vain, koska käyttää epärehellisiä häxörointeja. Näyttöpääte tekisi mieli viskata jorpakkoon Tony Halmeen TV-lupatarkastajamaisin ottein. Jos löydät itsesi edellisestä tekstistä tai muuten vain tykkäät asioiden viskelystä, tulehan Kortepohjan koulun kentälle maanantaina 30.11. klo 18.

Valitettavasti näyttöpäätteitä ei löydy, mutta tiedossa on vähintäänkin CD:n heittoa jossain muodossa, pesäpalloa näppäimistöllä ja 0.33 duathlon (oma 0.33l tölkki vapaavalintaista juomaa mukaan, nopea tyhjennys liittyy, joten valitse oma vaikeustasosi). Muita lajeja tulee sen mukaan mitä keksitään ja mihin saadaan heittovälineitä. Jos kaapistasi löytyy viskelyyn soveltuvaa, ilmianna toki omaisuutesi. Parhaille suoriutujille on tiedossa Sonaatin ruokalippuja!

Ansiokkaan viskelyn jälkeen siirrymme ylioppilaskylän B-rakennuksen (heti Rentukasta vasemmalla) tilaussaunaan, joka on varattu meille 21:30 asti. Saunomaan saa toki tulla, vaikkei heittely maistuisikaan. 20:00 pitäisi olla turvallinen aika tähän.

Kortepohjan koulun kentällehän löytää helpoiten, kun kävelee Supermarketilta Taitoniekantietä pitkin ylioppilaskylään, Rentukan/Lillukan kohdalta läpi ja jatkaa suoraan kävelyä, kunnes koulun kenttä löytyy oikealta puolelta ja kaunis DDR vasemmalta. Google Maps auttaa myös.

P.S. Viime vuoden vastaava Ylämaan turnaus oli huisin hauska pienestä tihkusateesta huolimatta. Älä siis ihmeessä anna pienen sateen estellä, vaikka Pekka Pouta sellaista lupailisikin.

P.P.S. Jos koulun piha ei ole jostain syystä käytettävissä, etsimme jonkin toisen paikan lähistöltä. Päivitämme uuden paikan FB-eventtiin, jos näin käy ja pääset paikalle vasta hieman myöhässä.

Vastaa