26.1. Fuksisauna

Verkostoituminen – that’s what it’s all about!

Linkki tarjoaa parhaimman mahdollisen tavan pedata tietä tulevaisuuteen saunomisen muodossa. Tule tutustumaan niin uusiin, kuin vanhoihinkin linkkareihin. Bonuksena paikalta saattaa löytyä laitoksen edustus.

Paikalle järjestetään kevyttä purtavaa, joiden seuraksi Linkin viinikerho suosittelee mitä vain omasta pullosta tai tölkistä löytyvää juomaa.

Muuten mukaan tarvitaan reipasta mieltä sekä oma pyyhe, mikäli saunaan aikoo uskaltautua.

Tutorit järjestävät opastetun siirtymisen saunalle Agoralta. Jos et pääse heidän mukanaan, alta löytyy linkki kampuskarttaan. Rakennus OPK (heti urheilukentän alapuolella), sisäänkäynti OPK- ja ILO-rakennusten välisestä ”syvänteestä”. Älä anna rakennustyömaan aitojen hämätä, sisään pääsee kyllä! kampuskartta

Tapahtuma Facebookissa

Vastaa