Kyykkäilta Ynnän kanssa 21.1.

Äiti maa on kuullut opiskelijoiden huudon, ja vastannut siihen runsaalla lumella, jotta pääsisimme pelaamaan kyykkää. Tänä vuonna sitä pelataankin toden teolla, sillä MM-kyykän lisäksi Linkin joukkue ottaa osaa Ynnän vuosijuhlaviikon kyykkäturnaukseen, jossa se kisaa yliopiston mestaruudesta Ynnää, Syrinxiä ja Radikaalia vastaan.

Tällainen hurja rupeama vaatii luonnollisesti treenausta, sillä onhan kyykkä totinen laji, jota hampaat irvessä pelata tavataan. Ei kuitenkaan niin irvessä, ettemmekö uskaltaisi näyttää salaisia taktiikoitamme (= ylivertaisia taitoja) Ynnälle etukäteen. Tiedossa on rento kyykkäilta Ynnän kanssa MaA ja MaD -rakennusten parkkipaikalla. Pelailut aloitellaan klo 18 ja jatketaan siihen asti kuin jaksetaan. Paikalla on Linkin pallogrilli, joten makkaraa ja muuta käristettävää saa ottaa mukaan.

Kyykkä on hyvin helppo peli oppia. Mikäli se ei ole entuudestaan tuttu, säännöt oppii tuossa tuokiossa. Uusienkin kannattaa siis ehdottomasti tulla tutustumaan tähän kuninkaiden lajiin. Esimakua voi maistella esimerkiksi tästä videosta.

  1 comment for “Kyykkäilta Ynnän kanssa 21.1.

Vastaa