Kortepohjan iloinen internet-iltapäivä 13.2., Instanssi-edition

Jos jostakin syystä ei MM-kyykkä maistu lauantaina, niin Kortepohjan iloinen internet-iltapäivä järjestetään samana päivänä eli lauantaina 13.2.-16 klo 16 eteenpäin Kortepohjan F-talon kerhohuoneella F123. Tapahtuman ideanahan on, että paikalle voi tulla hengaamaan tietoteknisen laitteen kanssa (tai ilman sellaista) ja tehdä mitä sitten ikinä huvittaakaan tehdä: demoja, omia projekteja, käydä henkisellä joutokäynnillä tai mitä näitä erilaisia harrasteita ihmisillä nykyään on.

Tällä kertaa kuitenkin kyseessä on erikoinen kerta, sillä paikan päällä järjestetään Instanssi 2016 -tapahtumaa silmälläpitäen kompo-opastusta vasta-alkajille. Jos mietit ”mikä ihme on kompo?”, niin asiaa saattaa valoittaa mm. Instanssin sivujen arkisto. Kyseessähän on ohjelmallisesti tuotettu teos, joka voi olla grafiikkaa, musiikkia, jne. Instanssin kompot löytyvät Instanssin sivuilta.

IIIK omistaa IRC-kanavan #iiik, mistä voi käydä kyselemässä lisää tietoa tai vain ilmoittaa kiinnostuksensa tapahtumaa kohtaan.

Tule ja tuo kaverisi ja/tai laitteesi paikalle katsastamaan tunnelmaa! Kortepohjan ylioppilaskylä tarjoaa tilan ja langattoman verkon, Linkki tarjoaa kahvin ja teen. Oma muki mukaan.

  1 comment for “Kortepohjan iloinen internet-iltapäivä 13.2., Instanssi-edition

Vastaa