Hallituksen kokous 24.4.2012

Hallituksen kokous 24.4.2012

Aika: 14.00

Paikka: Ag C226.1

Paikalla:

  • Simo Haatainen, puheenjohtaja
  • Lauri Marttala, sihteeri
  • Samppa Hynninen, yritysvastaava
  • Nina Koivula, tapahtumavastaava
  • Artur Kreisberg, tiedottaja
  • Samir Aissa Baccouche
  • Auri Kaihlavirta
  • Emma Lindfors, varapuheenjohtaja, saapui kohdassa 5.
  • Anna Kolehmainen, tapahtumavastaava, saapui kohdassa 7.

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 14.03.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslistan hyväksyminen

Hyväksytään esityslista sellaisenaan.

4. Pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat

Lauri Marttala ehdotti pöytäkirjantarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi Nina Koivulaa sekä Samppa Hynnistä. Hyväksytään Koivula ja Hynninen ehdotettuihin tehtäviin.

5. Ilmoitusasiat

Tapahtumavastaavien tietouteen oli noussut yksi ainejärjestön jäsen, joka ei ole maksanut osallistumistaan edellisiin Linkki Jyväskylä ry:n sitseihin. Sama henkilö on kuitenkin ilmoittautunut nyt myös vapun aikana järjestettävään Jyväsmetroon. Selvittelyviestejä on kuulemma lähetelty jo, mutta asia ei ole vielä edennyt sen pidemmälle.

MAL-yhdyshenkilö Samppa Hynninen tiedotti, että MAL:in kesäseminaari pidetään tänä kesänä 25.8.

Emma Lindforsin koolle kutsuma IT-Päivän työryhmä kokoustaa tänään 24.4. anniskeluravintola Sohwissa kello 18 alkaen.

Lindfors kertoi myös, että Teoriassa Hyvä -speksiiin oli lopulta tullut 12 ilmoittautunutta.

6. Talousasiat

Samir Aissa Baccouche oli tulostanut Jyväsmetro-lippuja omalla tulostusquotallaan. Hän tekee aikanaan kulukorvauksen asiasta.

7. Pizzaa ja kolaa pohdiskelua

Auri Kaihlavirta kertoi pizzaa ja kolaa -mainoskampanjansa kuulumisia sekä kiteytettyä ideaa. Hallitus tutki Kaihlavirran koostamaa Google docs -materiaalia ja keskusteli aiheesta niiden pohjalta. Pitkällisten keskustelujen jälkeen saatiin kokouksessa kasaan muutamia uusia ideoita ja pointteja. Linkki Jyväskylä ry auttaa Kaihlavirtaa parhaan kykynsä mukaan ja voisi mm. järjestää rekrytointihaun mainoskampanjan sovellusten ja nettisivujen tekijöitä varten.

8. IT-tyttöjen nettisivut

Emma Lindfors kertoi hallitukselle IT-Tyttöjen nettisivuista. IT-Tytöt olivat toivoneet ainejärjestöltä rahallista tukea ostaakseen oman domainin. Hallituksen IT-Pojat olivat kuitenkin sitä mieltä etteivät IT-Tytöt tarvitse omaa maksullista domainia, kun he saavat nykyään sellaisen Linkin kautta ilmaiseksikin.

9. Vappu

Tapahtumavastaavat kertoivat Londonin suostuneen Jyväsmetron jatkopaikaksi. Mainosviestejä on lähetetty eri tiedotuskanaville niin paljon, että kolmaskin bussi täyttynee ennen sunnuntaita. Tapahtumavastaavat muistuttivat myös, että Vivecan saunan avain pitää hakea maanantaina ennen kello neljää. Nina Koivula lupaa hoitaa avaimen haun.

Kokouksen keskustelu johti vapun taloudelliseen puoleen. Päätettiin tehdä laaja vappubudjetointi nyt, kun lähes kaikki menoerät ovat tiedossa. Erillaiset menot jakautuvat seuraavasti: Vivecan saunan vuokra 240 euroa, Dumppi ry:n kanssa otettu yhteinen sauna 120 euroa, haalarimerkkikilpailun voittajan kirjapalkinto 20 euroa, vuoden linkkiläinen -äänestyksen voittajan palkinto 10 euroa, Jyväsmetrokuuluttajien osallistumismaksut 21 euroa, Jyväsmetron oksennuspussit 50 euroa, Jyväsmetrobussien vuokra 1200 euroa, Jyväsmetrolipun tekeminen 5 euroa, vappupiknikkiä varten hankittavat grillihiilet, sytytysneste ja jätesäkit 30 euroa ja vappusaunatarjoilu 60 euroa. Yhteensä vappubudjetoitavaa siis kertyy 1756 euroa. Päätetään budjetoida pyöristettynä 1760 euroa.

10. 30e siman tekoon

Kalle Häkkänen oli pyytänyt kokousta budjetoimaan 30 euroa Linkin vappusiman tekoon. Hyväksytään Häkkäsen pyyntö ja budjetoidaan 30 euroa.

11. META

Emma Lindfors ideoi, että tulevan IT-Päivän yhteydessä voitaisiin pitää myös opintomenestysilta. Opintomenestysilta tulee pitää jokatapauksessa ensi syksynä, joten näin sen järjestely sujuisi kivasti samalla.

Lindfors toivoi jotain nohevaa hallituslaista ottamaan kopin Linkin edustustoimien todistuspohjan tekemisestä. Samppa Hynninen ilmoittautui todistuksen tekijäksi ja katsoo mitä saa aikaiseksi.

IT-Tytöt meinaavat järjestää tapaamisen jälleen lähitulevaisuudessa.

12. Seuraava kokous

Päätetään pitää seuraava kokous keskiviikkona 2.5. kello 16.00. Kokouspaikkana pysyy nykyinen neuvottelutila Ag C226.1.

13. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 15.36.

Vastaa